Sparta behoudt zijn boegbeelden en laat Dalmau alweer gaan

Reacties

Adil Auassar speelt ook komend seizoen voor Sparta Rotterdam. De optie die in het aflopende contract van de 35-jarige aanvoerder staat is gelicht. Adrián Dalmau zien we volgend seizoen niet meer terug op Het Kasteel: na een halfjaar is er reeds afscheid genomen van de spits.

Sparta behoudt zijn boegbeelden en laat Dalmau alweer gaan
© Pro Shots

Dalmau kwam eind december over van FC Utrecht en tekende een contract tot het einde van het seizoen, met een optie voor nog een extra jaar. Sparta heeft echter besloten om geen gebruik te maken van deze optie. Zo blijft het voor Dalmau bij twaalf wedstrijden voor Sparta, waarvan zeven als invaller. Hij maakte twee doelpunten voor de Rotterdammers.

De samenwerking tussen Sparta en Auassar krijgt wél een vervolg. De captain zinspeelde na de laatste wedstrijd van het afgelopen seizoen al op een verlenging van zijn aflopende contract en inmiddels is de optie in zijn verbintenis gelicht. Zo begint Auassar binnenkort aan zijn vijfde seizoen bij Sparta, dat vorige week ook al het contract van Bart Vriends openbrak. Hij tekende voor twee jaar bij en heeft er reeds zes seizoenen bij de traditieclub op zitten.

Sparta hoopt Nick Olij nog steeds te kunnen strikken als opvolger van Maduka Okoye. De gesprekken met NAC Breda over de doelman zijn nog altijd gaande. De Rotterdammers zouden verder graag door willen met Joeri de Kamps en Younes Namli, die in de tweede seizoenshelft gehuurd werden van respectievelijk Slovan Bratislava en FK Krasnodar. Het is echter nog maar de vraag of dit financieel haalbaar is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.