Spalletti legt uit waarom hij Napoli verlaat en toont indrukwekkende tatoeage

Reacties

Luciano Spalletti neemt na dit seizoen afscheid van Napoli, maar zal zijn tijd bij de club nooit meer vergeten. Daar zorgt een bijzondere tatoeage op zijn linkerarm wel voor.

Spalletti legt uit waarom hij Napoli verlaat en toont indrukwekkende tatoeage
© Pro Shots

Zondagavond bevestigde Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis dat kampioenmaker Spalletti de club zal gaan verlaten. Volgens de preses had de succestrainer om een sabbatical gevraagd. 'Ik ben blij dat het nu naar buiten is gekomen', zei Spalletti maandag tijdens een evenement. 'Soms scheid je vanwege té veel liefde. Ik kan Napoli niet brengen wat het verdient. Een paar weken geleden heb ik de club al verteld dat ik rust nodig heb. Ik zal volgend seizoen niet ergens anders werken.'

De 64-jarige Spalletti werkte twee seizoenen bij Napoli en maakte de ploeg dit jaar voor het eerst sinds 1990 kampioen van Italië. De coach heeft dat succes gevierd met een in het oog springende tatoeage: in de binnenkant van zijn linkerarm is tegenwoordig het Napoli-logo en een Italiaans schild met nummer 3 te vinden. Dat nummer verwijst naar de derde Scudetto uit de historie van Napoli.

Ondertussen worden de geruchten dat Luis Enrique de opvolger van Spalletti zal gaan worden steeds serieuzer. Verschillende Italiaanse media brengen maandag naar buiten dat de onderhandelingen met de voormalig bondscoach van Spanje, die in de Serie A al eens werkzaam was als trainer van AS Roma, zijn geopend. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.