SPAL hoopt op Heracles-goalgetter Dessers

Reacties

Het Italiaanse SPAL probeert Cyriel Dessers over te nemen van Heracles Almelo. De topscorer van de Eredivisie lijkt wel oren te hebben naar een buitenlandse transfer.

SPAL hoopt op Heracles-goalgetter Dessers
© Pro Shots

Donderdagmiddag sijpelde het nieuws door dat er beweging was rondom Dessers. Het Belgische Het Belang van Limburg wist als eerste te melden dat het om SPAL gaat. Dessers, die eerder aangaf het seizoen in principe in Almelo af te willen maken, wil zelf niet ingaan op de situatie. Hij verwijst door naar technisch manager Tim Gilissen. Deze is onbereikbaar voor commentaar.

De Italianen zullen flink in de buidel moeten tasten voor de Belgische spits. Er zal een bedrag van 3,5 tot 5 miljoen euro op tafel moeten komen. Dat is ook de voornaamste reden dat in een eerdere fase het Spaanse Celta de Vigo afhaakte.

Eerder deze winter nam Heracles al afscheid van Lennart Czyborra. Deze ging voor een recordbedrag naar Atalanta Bergamo. Als alles meezit kan Heracles deze winter zomaar zeven tot acht miljoen euro bijschrijven. Intussen is Heracles zelf nog druk op de transfermarkt. Naast mogelijke vervangers van Czyborra en Dessers hoopt het nog op een buitenkansje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.