Spaanse premier uitgesproken over Neymar, Spurs en Juve delen al tikjes uit

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Spaanse premier uitgesproken over Neymar, Spurs en Juve delen al tikjes uit

Neymar naar Real Madrid? Zelfs de premier van Spanje heeft een uitgesproken mening over een eventuele verhuizing van de Braziliaan naar De Koninklijke. 'Ik zou niet graag zien dat Neymar het witte shirt zou dragen', zei Mariano Rajoy tegen AS. De premier heeft nog vertrouwen in BBC. 'Bale, Benzema en Cristiano waren fantastisch. Nu wordt aan hen getwijfeld. In mijn ogen moeten we het in perspectief zien. Ik houd geloof in hen.'

• Juventus en Tottenham Hotspur trappen om 20.45 uur af. In de aanloop naar deze Champions League-confrontatie zochten Jay en Chirpy, de mascottes van beide clubs, elkaar al op in Turijn. Er werden wat tikjes uitgedeeld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• We zijn benieuwd of Sergio Araujo (AEK) inmiddels al een nachtje heeft kunnen slapen na zijn ongekende misser tegen Asteras Tripolis van afgelopen weekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De goede prestaties van Ajax vorig seizoen in de Europa League moeten Celtic inspireren om hetzelfde te doen, denkt doelman Dorus de Vries. De 37-jarige keeper is onder de indruk van wat Ajax liet zien op het Europese podium, met een finaleplaats tegen Manchester United tot gevolg. De Schotten treffen donderdag Zenit Sint-Petersburg. 'Ajax is een mooi voorbeeld van wat mogelijk is. Je weet het nooit in het voetbal. Europa wordt gedomineerd door clubs die een enorme hoeveelheid geld hebben. Ons doel was om te overwinteren in Europa en dat is gelukt. Nu moeten we kijken hoe ver we kunnen komen.' (The Daily Mail)

'Sommige mensen denken dat ik iets raars rook voor een wedstrijd'
• Real Betis-trainer Quique Setién heeft de afgelopen weken geluk met zijn keuzes. De debuterende Loren Morón scoorde drie keer in twee wedstrijden en andere debutant Júnior Firpo gaf afgelopen maandag de assist bij de enige goal tegen Deportivo La Coruña. 'Er wordt weleens gezegd dat ik maar wat doe als ik de opstelling maak, maar ik ken de spelers het best. Ik maak ze iedere dag mee. Ook ik maak fouten, maar je doet dat wat het beste is voor het team.' (El Mundo Deportivo)

• Liverpool-doelman Loris Karius merkt dat Virgil van Dijk langzamerhand went aan het spel van The Reds. 'Virgil is er nu een tijdje en we spelen steeds beter samen, dat is belangrijk voor het team', zei de keeper tegen The Liverpool Echo. 'Hij is een topspeler, daarom heeft Liverpool ook zo'n bedrag neergelegd. Ik merk dat hij went aan ons spel, als keeper is dat fijn omdat je je meer op je gemak voelt met spelers voor je van wie je weet wat ze kunnen.'

• Het kan verkeren voor Tottenham Hotspur. Waar dinsdagavond het treffen in de Champions League met Juventus op het programma staat, gaat de Londense club zondag in het FA Cup-toernooi op bezoek bij Rochdale, uitkomend in de League One. Die club heeft op z'n zachtst gezegd geen prachtige grasmat liggen. Manager Mauricio Pochettino uitte zijn zorgen al, maar collega Keith Hill maakt zich niet druk. 'Er is mij verzekerd dat het veld zondag in goede staat is, zo perfect mogelijk.' Oordeel zelf:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.