Soriano: drie doelpunten en een kindje in één weekend

Jonathan Soriano (27) heeft zaterdag een dag om nooit te vergeten meegemaakt. De Spaanse spits van Red Bull Salzburg snelde zaterdagochtend met vrouwlief naar het ziekenhuis om daar de geboorte van zijn derde kindje mee te maken.

Nieuwe Soriano-telg of niet, de spits liet zijn net bevallen vrouw al snel achter. Hij meldde zich nog voor rust in Salzburg waar het duel met nummer vijf WAC/St. Andra inmiddels 2-2 stond.

Als invaller zorgde Soriano (op de rug gezien) voor een zege. Hij scoorde in de 50ste, 76ste en 87ste minuut, waardoor de eindstand 6-2 zou worden. Door die overwinning is Red Bull tweede met zes punten minder dan lijstaanvoerder Austria Wien. In Oostenrijk zijn er nog zes duels te gaan.

Voor de kersverse vader is het überhaupt al een leuk seizoen. Met 25 goals in 29 duels kan hij bogen op fraaie cijfers.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.