Son laat Zuid-Korea opgelucht ademhalen

Reacties

Zuid-Korea kan opgelucht ademhalen. Woensdagmiddag kwam Heung-Min Son met de verlossende woorden dat hij zijn land 'gewoon' zal vertegenwoordigen op het WK in Qatar.

Son laat Zuid-Korea opgelucht ademhalen
© Pro Shots
Uruguay
Uruguay
0 - 0
Zuid-Korea
Zuid-Korea

Een schokgolf ging door het Aziatische land toen Son uitviel in de laatste Champions League-wedstrijd op bezoek bij Marseille (1-2). Na een keiharde botsing brak de aanvaller van Tottenham Hotspur zijn jukbeen, waarna duidelijk werd dat Son een operatie moest ondergaan.

Even leek zijn WK in gevaar, maar twee weken en een dag voor de eerste wedstrijd in Qatar van de Zuid-Koreanen komt Son met een geruststellende post op Instagram. 'Ik wil iedereen bedanken voor de berichten die ik afgelopen week heb ontvangen. Op een WK spelen is de droom van zoveel opgroeiende kinderen, ook die van mij. Ik zal dit niet missen en ik kan niet wachten om ons prachtige land te vertegenwoordigen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Wereldkampioenschap

Stand Groep H Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Wereld

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Portugal
3
2
0
1
6-4
+2
6
2
Zuid-Korea
3
1
1
1
4-4
0
4
3
Uruguay
3
1
1
1
2-2
0
4
4
Ghana
3
1
0
2
5-7
-2
3
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.