Son blijkt over zesde zintuig te beschikken en voorspelde goal Van de Ven al

Reacties

Heung-Min Son blijkt over een zesde zintuig te beschikken. De Zuid-Koreaan van Tottenham Hotspur voorspelde voor de wedstrijd al dat zijn ploeggenoot Micky van de Ven zou scoren. De Nederlander maakte zaterdag uiteindelijk de winnende treffer tegen Luton Town.

Son blijkt over zesde zintuig te beschikken en voorspelde goal Van de Ven al
© Pro Shots
Luton Town
Luton Town
0 - 1
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

'Het is geweldig', zei Van de Ven na afloop van zijn heldenrol voor de camera van TNT Sports. 'We hebben als team echt een fantastische mentaliteit laten zien. Ik ben heel blij om mijn eerste Premier League-goal voor Tottenham Hotspur te maken. En ook nog een clean sheet, dat is het allerbeste gevoel voor een verdediger.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Van de Ven speelde in op de automatismen van zijn teamgenoot James Maddison en vertelde over zijn onderonsje met Son vooraf. 'Ik weet dat Maddison naar een teruggetrokken voorzet zoekt als hij de achterlijn haalt. Dus ik stapte achteruit en hij legde hem perfect neer voor mijn linkerbeen. Het was grappig, want toen we in de bus zaten op weg naar het stadion, zei Son al tegen mij dat ik mijn eerste goal zou maken. Ik zei: wie weet, maar ik maakte hem ook echt.'

Ook Son zelf kwam later voor de camera en moest lachen om het voorval. 'Ik had al het gevoel dat hij ging scoren. We zaten samen aan een tafeltje in de bus en ik voelde gewoon dat hij er één ging maken. Ik ben echt heel blij voor hem, hij speelde echt fantastisch vandaag.' Van de Ven werd uiteindelijk uitgeroepen tot Player of the Match.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
36
26
5
5
88-28
+60
83
2
Manchester City
35
25
7
3
87-33
+54
82
3
Liverpool
36
23
9
4
81-38
+43
78
4
Aston Villa
36
20
7
9
73-53
+20
67
* Actueel tot en met 7 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.