Solskjaer houdt extra zorgen over aan eerste nederlaag als United-coach

Reacties

Manchester United heeft afgelopen dinsdag meer dan alleen het duel met PSG verloren. Manager Ole Gunnar Solskjaer heeft er ook personele zorgen aan overgehouden.

Solskjaer houdt extra zorgen over aan eerste nederlaag als United-coach

Solskjaer moest deze week zijn eerste nederlaag als manager van Manchester United slikken. De verloren Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain (0-2) werkt ook in personele zin nog door. Jesse Lingard en Anthony Martial vielen dinsdag geblesseerd uit en moeten voorlopig ook nog toekijken. 'Ik denk dat ze er twee tot drie weken uitliggen', aldus de Noor.

De verwachte absentie van de twee aanvallers is een flinke streep door de rekening voor Solskjaer met het oog op het programma. Na het FA Cup-duel met Chelsea van maandag wacht United in de Premier League een bezoek van Liverpool. Bovendien staat over drie weken de return tegen PSG op het programma.

De Noorse manager heeft weinig alternatieven achter de hand. Alexis Sánchez kan uit de voeten als optie in de aanval, maar de Chileen maakte tegen PSG een slechte indruk. De zeventienjarige Mason Greenwood, die indruk maakte bij de United-beloftes, is niet beschikbaar. 'Het leek tijd voor hem om zich te laten zien, maar hij staat helaas ook door een blessure enige weken buitenspel.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.