Sociedad-trainer prijst Luis Enrique en Mbappé: 'PSG heeft meer Mbappé's'

Reacties

Real Sociedad-trainer Imanol Alguacil is in aanloop naar het eerste duel met Paris Saint-Germain in de achtste finales van de Champions League op zijn hoede voor Kylian Mbappé, maar verklaart dat het bij PSG niet alleen om de sterspeler draait.

Sociedad-trainer prijst Luis Enrique en Mbappé: 'PSG heeft meer Mbappé's'
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 0
Real Sociedad
Real Sociedad

PSG krijgt in de heenwedstrijd van de achtste finales Sociedad op bezoek in Parc des Princes. PSG-coach Luis Enrique liet dinsdag weten dat Mbappé fit genoeg is om in actie te kunnen komen tegen de nummer zeven van La Liga. Mbappé bleef zaterdagavond in de competitiewedstrijd tegen Lille (3-1 winst) uit voorzorg op de bank.

Sociedad-trainer Imanol bereidt zijn ploeg voor op een confrontatie met Mbappé, maar richt de focus niet alleen op de sterspeler van PSG. 'PSG is meer dan alleen Mbappé, maar het is duidelijk dat hij een van de beste spelers van de wereld is. Ze hebben meer Mbappé's die we in de gaten moeten houden. Voor mij is Luis Enrique ook een Mbappé. Ik heb veel bewondering voor hem en ik vind het mooi om het weer eens te kunnen begroeten. Het is niet in ons voordeel dat hij ons team goed kent', aldus Imanol tegen Movistar.

'Was Luis Enrique ook complimenteus over mij? Dan heeft hij zeker verstand van voetbal', aldus de coach van Sociedad al lachend. Imanol beseft dat PSG de favoriet is voor het tweeluik met zijn elftal. 'We gaan de wedstrijden onbevreesd tegemoet. PSG heeft een elftal dat in staat is om de finale te halen, maar dat geldt net zo goed voor Internazionale en tegen Inter hebben we al laten zien wat we kunnen. We hebben een elftal dat kan verrassen.' Sociedad sloot de groepsfase als groepswinnaar af in een poule met Inter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.