'Snoei nieuwe trainer van Sparta Rotterdam'

Mike Snoei wordt zo goed als zeker de nieuwe trainer van Sparta Rotterdam. De club zal de oud-Vitesse-coach binnenkort presenteren, meldt het Rotterdams Dagblad.

'Snoei nieuwe trainer van Sparta Rotterdam'

Snoei wordt daarmee de opvolger van Chris Dekker, die de club door de tweede seizoenshelft loodste. Dekker stond ook op het verlanglijstje van de Rotterdamse spelersgroep, met John de Wolf als assistent. De Wolf reageerde woedend in het RD: 'Ik voel me aan het lijntje gehouden. Onder deze mensen zet ik nooit meer een voet bij Sparta.'

Mike Snoei zal op het Kasteel worden geassisteerd door Nico Jalink, die nu nog dezelfde rol vervult bij FC Dordrecht. Zowel Snoei als Jalink is oud-speler van Sparta. Rotterdammer Snoei speelde van 1986 zeven jaar lang als linkerverdediger voor de club, tot hij op 29-jarige leeftijd vanwege een zware knieblessure moest stoppen.

Nadat hij hij jeugdtrainer werd bij Sparta, vertrok hij naar Arnhem waar hij bij Vitesse eenzelfde postitie ging vervullen. Afgelopen seizoen schoof hij door naar de functie van hoofdtrainer, maar vanwege de tegenvallende resultaten werd hij halverwege de competitie ontslagen.

Bekijk hier al onze video's