Sneijder toch op het veld bij DHSC: 'Hij wil hier trainer worden'

Reacties

Wesley Sneijder heeft zich maandagavond laten zien op de eerste training van amateurclub DHSC. De 36-jarige recordinternational was niet als speler, maar als trainer aanwezig.

Sneijder toch op het veld bij DHSC: 'Hij wil hier trainer worden'
© Pro Shots

Begin juli werd Sneijder bij het complex van DHSC door de supporters van FC Utrecht gesmeekt om bij hun club een rentree als speler te maken. De middenvelder gaf aan dat hij aan het denken was gezet. Even leek het erop dat hij bij DHSC zou gaan meetrainen om zo fit te worden voor een mogelijke overstap naar FC Utrecht, maar daar lijkt voorlopig nog geen sprake van.

Maandag stond hij wel op het trainingsveld, maar niet als speler. Hoofdtrainer Gert Kruys geeft uitleg bij RTV Utrecht: 'Wesley heeft mij gevraagd om hier trainer te worden. Vanaf dat moment heb ik heel veel contact met hem. Ik maak gretig gebruik van zijn kijk op voetbal. Hij zal regelmatig hier zijn en gedeeltes van trainingen mee gaan doen. Ik zou gek zijn als ik niet gebruik ging maken van de knowhow van Wesley Sneijder.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Sneijder: 'Ik weet zeker dat ik op een dag trainer zal worden'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.