Sneijder gastvrij, Balotelli vrijgevig, Kolarov tand kwijt  

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Sneijder gastvrij, Balotelli vrijgevig, Kolarov tand kwijt  

Wesley Sneijder wordt niet echt geplaagd door een extreme mate van wedstrijdspanning. Sterker nog, de Oranje-international toont zich enkele uren voor het duel met Kayserispor gastvrij. Enkele jonge fans heet hij welkom in de spelersbus voor een selfie.

'Als je kijkt naar het optreden van Manchester United, is er dan veel veranderd in vergelijking met vorig seizoen? Ik ben er niet van overtuigd. Als Louis van Gaal de manager was geweest, was hij afgemaakt.'
• De Engelse oud-international Chris Waddle analyseert bij de BBC de Manchester-derby.

Mario Balotelli is bij Olympique Nice binnengekomen met het etiket lastige jongen. De Italiaanse aanvaller, transfervrij overgekomen van Liverpool, probeert zijn nieuwe teamgenoten voor zich te winnen. Volgens La Gazzetta dello Sport spendeerde hij vijftienduizend euro om hen met cadeautjes te paaien.

• Marouane Fellaini heeft vaker last van losse ellebogen. De United-middenvelder maakte tijdens de Manchester-derby (1-2 zege voor City) een nieuw slachtoffer. Aleksandar Kolarov lachte daarom na afloop een tandje minder hard. Letterlijk, want de City-back heeft een voortand verloren op Old Trafford.

'We zijn niet gelukkig. Maar trainer Unai Emery moet de tijd krijgen en die krijgt hij ook. Het is niet eenvoudig direct resultaten te boeken.'
• Technisch directeur Patrick Kluivert beseft na het 1-1 gelijkspel tegen Saint-Étienne van vrijdag dat er nog genoeg werk aan de winkel is bij Paris Saint-Germain. Maar hij verwacht in de Champions League met Arsenal een minder defensieve opponent te ontmoeten. 'Dat wordt een complete andere wedstrijd. Ze zullen niet met vijf verdedigers spelen, er zal meer ruimte zijn.'

Raffael heeft zich zaterdag tijdens de wedstrijd tegen SC Freiburg van zijn sportieve kant laten zien. De Braziliaan van Borussia Mönchengladbach corrigeerde de debuterende scheidsrechter Harm Osmers, in zijn nadeel welteverstaan. Raffael was zo sportief om te zeggen dat hij de bal had geraakt. En dus kwam de arbiter terug op zijn beslissing en kende hij Freiburg een achterbal toe in plaats van Gladbach een corner.

'Natuurlijk zal ik vroeg of laat aan mijn afscheid moeten denken. Maar dat wil ik nu nog niet.'
• Mocht iemand twijfelen aan Francesco Totti, de 39-jarige aanvaller zelf wil van geen wijken weten bij AS Roma. 'Jullie kunnen op mij rekenen, omdat mijn passie geen grenzen kent.' (Il Guerin Sportivo)

'Ik denk niet dat hij zo dicht bij een transfer was als gedacht, omdat er geen bod van zo'n vijftig miljoen op tafel lag...'
• Crystal Palace-manager Alan Pardew is vol lof over Wilfried Zaha, die met een assist en een doelpunt beslissend was tegen Middlesbrough. De manager stelde dat zijn doelpuntenmaker het nodige had moeten kosten... (BBC)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.