Smeets laat Sparta achter zich en trekt naar België

Reacties

Bryan Smeets vertrekt naar België. De middenvelder van Sparta Rotterdam vervolgt zijn loopbaan bij Lommel SK, een laagvlieger op het tweede niveau. De deal wordt momenteel in orde gemaakt.

Smeets laat Sparta achter zich en trekt naar België
© Pro Shots

Smeets (29) was al een tijdje op zoek naar een nieuwe stap in zijn loopbaan en Sparta zette het licht voor een vertrek op groen. Er was veel interesse vanuit de Keuken Kampioen Divisie: Almere City, NAC Breda en De Graafschap hoopten de middenvelder te kunnen inlijven. Zij worden echter afgetroefd door Lommel SK, dat voorlaatste staat in de Belgische Tweede Klasse.

Lommel SK maakt onderdeel uit van de City Football Group en raakte eerder deze transferwindow Arno Verschueren juist kwijt aan Sparta. Smeets bewandelt nu de omgekeerde weg. De middenvelder speelde sinds de zomer van 2019 voor Sparta en miste in dit seizoen geen competitieduel. Omdat zijn contract in de zomer afloopt, was Sparta toch bereid om hem te laten gaan.

Naast Smeets lijkt ook Emanuel Emegha nog naar België te vertrekken: de achttienjarige spits is hard op weg naar Antwerp FC.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.