Smakelijk kijkje in keuken bij ruzie Son-Lloris, de Gravenberchs even geen broers

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Smakelijk kijkje in keuken bij ruzie Son-Lloris, de Gravenberchs even geen broers
© Pro Shots

Heung-Min Son en Hugo Lloris hadden vorig seizoen een veelbesproken akkefietje, dat echter allerminst stopte op weg naar de kleedkamer. Met dank aan de Amazon-docu AllOrNothingSpurs weten we nu ook hoe het in de kleedkamer verder ging en hoe José Mourinho erop reageerde. Een kijkje in de keuken om van te smullen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Zondag zijn we even geen broertjes. Tot 14.29 uur zijn we broers, maar na de aftrap is het oorlog.'
Danzell Gravenberch vertelt op het clubkanaal van Ajax over de confrontatie met zijn broer Ryan komende zondag, als Sparta thuis speelt tegen Ajax. Ryan, middenvelder bij de Amsterdammers, zal zich ook niet inhouden. 'Als ik hem in de wedstrijd tegenkom, ga ik er ook met de poot in. Maakt niet uit of hij geblesseerd raakt.'

• De ratings van FIFA 21 zijn natuurlijk altijd voer voor discussie. Volgens Romelu Lukaku is het de bedoeling van de makers om spelers uit te lokken te reageren om publiciteit te genereren. En daar doet de spits van Internazionale aan mee. of dan juist toch weer wel...

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Maar er zijn collega's van Lukaku die er ieder jaar wel naar uitkijken: hoe zijn hun statistieken in het populaire voetbalspel FIFA? Manchester City-verdediger Aymeric Laporte is niet erg te spreken over hoe zijn snelheid is beoordeeld.

• Qingdao Huanghai verloor in de Chinese competitie met 2-1 van Shanghai SIPG, maar Romain Alessandrini hield toch een aardig gevoel over aan de wedstrijd. 

• 11 september is geen dag waar Frank de Boer goede herinneringen aan heeft. Vandaag drie jaar geleden werd de coach al na een dienstverband van 77 dagen ontslagen bij Crystal Palace. Eerder werd de coach bij Internazionale al na 85 dagen weggestuurd. Bij Atlanta United hield De Boer het wat langer vol.

• Ook voor Tony Popovic is 11 september een pechdag. 

• Voor Franz Beckenbauer (75), Dejan Stankovic (42), Karim Touzani (40), Andrea Dossena (39), Jordan Ayew (29), Eric Abidal (41), Allard Lindhout (33), David Pizarro (41), Robert Acquafresca (33) en Slaven Bilic (52) is 11 september wél een leuke dag: zij zijn vandaag jarig. Van harte!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.