Slot mist Geertruida ook tegen Lazio en reist af met vijftien mogelijke debutanten

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot kan donderdagavond in de Europa League-wedstrijd tegen Lazio geen beroep doen op Lutsharel Geertruida. De verdediger blijkt niet fit genoeg om deel uit te maken van de 23-koppige selectie van de Rotterdammers.

Slot mist Geertruida ook tegen Lazio en reist af met vijftien mogelijke debutanten
© Pro Shots
Lazio
Lazio
4 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Geertruida miste zaterdagavond ook de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles door ziekte. Feyenoord won zonder de verdediger, die dit seizoen ook op het middenveld actief was, met 3-4 in Deventer. Geertruida blijkt nog niet voldoende te zijn hersteld om de reis naar Rome te maken voor de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League.

Tegen Lazio kan Slot ook niet beschikken over Ezequiel Bullaude. De Argentijnse aanwinst is nog niet speelgerechtigd. Van de 23 spelers die in actie kunnen komen in Rome, kunnen liefst vijftien spelers in Europees verband debuteren voor Feyenoord.

Selectie Feyenoord: Justin Bijlow, Marcus Pedersen, Fredrik Bjørkan, Jacob Rasmussen, Alireza Jahanbakhsh, Quinten Timber, Danilo, Orkun Kökcü, Javairo Dilrosun, Igor Paixão, Marcos Lopez, Sebastian Szymański, Gernot Trauner, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Ofir Marciano, Timon Wellenreuther, Patrik Wålemark, Mimeirhel Benita, Mo Taabouni, Oussama Idrissi, Santiago Gimenez, en Dávid Hancko.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.