Slot keert terug naar traditie, maar moet Trauner missen tegen PEC

Reacties

Feyenoord-trainer Arne Slot kiest na de doordeweekse Europese wedstrijd tegen Atlético Madrid weer voor Yankuba Minteh en Santiago Giménez in zijn aanval. Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen PEC Zwolle. Daarin kan de regerend landskampioen geen beroep doen op aanvoerder Gernot Trauner.

Slot keert terug naar traditie, maar moet Trauner missen tegen PEC
© Pro Shots
PEC Zwolle
PEC Zwolle
0 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Tegen Atlético speelde Trauner nog 74 minuten mee, maar hij zit niet bij de selectie voor het duel met PEC. De Oostenrijker heeft volgens Feyenoord klachten overgehouden aan het Europese duel. Daardoor wordt er geschoven in de vaste defensie. Bart Nieuwkoop is rechtsback tegen PEC, Lutsharel Geertruida schuift daardoor naar het centrum.

Voorin zijn er ook wijzigingen. Slot kon doordeweeks geen beroep doen Giménez vanwege een schorsing, het wegvallen van Minteh uit de basisopstelling was uit tactisch oogpunt. Met Ramiz Zerrouki zette Slot een meer verdedigend ingestelde middenvelder in de basisopstelling, waardoor Calvin Stengs naar de positie van rechtsbuiten schoof. Stengs zal tegen PEC als 10 opereren, voor Mats Wieffer en Quinten Timber. Ayase Ueda, belangrijk bij de openingstreffer tegen Atlético, zit weer op de bank.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Giménez, Paixão.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.