Slot gooit defensie om en zet Danilo in de spits

Reacties

Arne Slot heeft voor Sturm Graz – Feyenoord een elftal geformeerd dat drie nieuwe namen bevat ten opzichte van het teleurstellende gelijkspel in De Kuip tegen Fortuna Sittard afgelopen zaterdag. In de spits vervangt Danilo Santiago Giménez, dat is misschien wel de meest opvallende wijziging.

Slot gooit defensie om en zet Danilo in de spits
© Pro Shots
Sturm Graz
Sturm Graz
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Ook Marcus Pedersen is geslachtofferd. Volgens de UEFA-formatie is Lutsharel Geertruida zijn vervanger rechts achterin de Rotterdamse defensie. Dávid Hancko verhuist van linksback naar centraal achterin, waardoor Marcos López links achterin komt te staan en Jacob Rasmussen naar de bank verhuist. Geertruida stond op het middenveld, nu zakt Sebastian Szymánski een linie terug zodat er voorin ruimte is voor Alireza Jahanbakhsh.

Danilo speelt voor het eerst in drie weken weer eens in de basis. De van Ajax overgekomen Braziliaan mocht voor het laatst beginnen tegen Midtjylland, waarna hij het moest stellen met invalbeurten omdat Jiménez eerste keus werd.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Trauner, Háncko, Lopez, Timber, Szymánski, Kökcü, Jahanbakhsh, Danilo, Dilrosun.

UEFA Europa League

Stand Groep F UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
6
2
2
2
13-9
+4
8
2
FC Midtjylland
6
2
2
2
12-8
+4
8
3
Lazio
6
2
2
2
9-11
-2
8
4
Sturm Graz
6
2
2
2
4-10
-6
8
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.