Slot geeft schreeuwende Mourinho gelijk: 'Dan moet je heel goed zijn'

Reacties

José Mourinho wilde het donderdagavond weten dat hij met AS Roma van Feyenoord had gewonnen (4-1). Na de return in de kwartfinale van de Europa League schreeuwde de Portugese trainer iets naar Feyenoord-collega Arne Slot.

Slot geeft schreeuwende Mourinho gelijk: 'Dan moet je heel goed zijn'
© Pro Shots
AS Roma
AS Roma
nv
4 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Het was na afloop onderwerp van gesprek voor de camera van ESPN. Wat wilde Mourinho precies kwijt aan Slot toen hij liep te foeteren in de catacomben van het Stadio Olimpico? 'Ik zei hem gewoon dat hij in plaats van Napoli en Manchester City ook naar Roma moest kijken, want hij heeft Roma niet goed genoeg bestudeerd', verklaarde Mourinho zich nader.

Slot werd even later om een reactie gevraagd op het moment. 'Je weet hoe dit soort dingen in Italiaanse media gaan. En je weet ook hoe goed Mourinho erin is om spelers op scherp te zetten. Hij vond dat ik misschien wat vaker naar Roma moest kijken in plaats van alleen naar Manchester City en Napoli. En wellicht heeft hij daar gelijk in, want zijn team heeft vandaag wel gevochten en gestreden. Want als je van dit Feyenoord kan winnen, moet je wel heel erg goed zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.