Slot gaat in op rol Zerrouki: 'Alle jongens hebben tijd nodig'

Reacties

Ramiz Zerrouki kwam voor ruim zeven miljoen euro naar Feyenoord, maar komt moeizaam op gang bij zijn nieuwe club. Trainer Arne Slot maakt zich echter geen zorgen over de Algerijn. Hij wijst op de ontwikkeling van Fredrik Aursnes en Mats Wieffer.

Slot gaat in op rol Zerrouki: 'Alle jongens hebben tijd nodig'
© Pro Shots

Zerrouki heeft bij Feyenoord nog geen basisplaats af weten te dwingen. 'Het zou slecht zijn als Zerrouki niet teleurgesteld is, maar dat wil ik niet terugzien op het trainingsveld. Alle jongens hebben tijd nodig gehad, bijvoorbeeld Wieffer en Aursnes. Het is de realiteit van het spelen bij een topclub dat er concurrentie is. Ik vind dat hij vorige week prima is ingevallen en een goede trainingsweek achter de rug heeft. Ik ben ervan overtuigd dat we hem dit jaar meer dan genoeg nodig zullen hebben', aldus Slot.

Zerrouki is slechts een van de spelers die Feyenoord deze zomer gehaald heeft. Slot is blij met wat er nu op het veld staat. 'We hebben veel spelers moeten halen, maar door de financiën moesten we spelers huren die dan weer weggaan. Bijvoorbeeld Guus Til, Oussama Idrissi en Sebastian Szymanski. Ik ben blij dat het 1 september is en iedereen weet waar hij aan toe is. Idealiter wil je de ploeg eerder bij elkaar houden, maar dat hoort bij het voetbal.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.