Slot bewondert werk Advocaat en spreekt van 'onverzettelijk' Feyenoord

Reacties

Arne Slot heeft heel veel zin in zijn uitdaging in De Kuip. De dinsdag tot hoofdtrainer van Feyenoord benoemde oud-prof wordt pas na dit seizoen gepresenteerd.

Slot bewondert werk Advocaat en spreekt van 'onverzettelijk' Feyenoord
© Pro Shots

'De afgelopen week is maar weer eens gebleken hoe groot de allure en impact van een club als Feyenoord is', aldus Slot in een reactie.

'Als speler en trainer heb ik daarnaast ervaren dat een volle Kuip toch wel heel bijzonder is. Dat ik vanaf volgend seizoen tweewekelijks als trainer een volle Kuip inloop is, helemaal in het licht van de huidige coronamaatregelen en beperkingen, een mooi vooruitzicht.'

Dit seizoen telt nog 22 speelrondes en Feyenoord draait onder Dick Advocaat in de bovenste regionen mee. De achterstand op koploper Ajax bedraagt slechts vier punten.

'Ik wil verder te allen tijde voorkomen dat het nu over mij gaat, want Feyenoord heeft dit seizoen nog veel om voor te spelen', meldt Slot. 'Ik kijk met veel waardering naar de resultaten en de onverzettelijkheid van het Feyenoord van Dick Advocaat. Daarom vind ik het niet netjes om op dit moment, met de media te praten over mijn benoeming als hoofdtrainer van Feyenoord.'

'Arne Slot is alles wat Feyenoord niet is en andersom'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.