Slot bevestigt: Trauner en Timber missen Sparta en Roma

Reacties

Gernot Trauner en Quinten Timber zullen de wedstrijden van Feyenoord tegen Sparta Rotterdam en AS Roma niet gaan halen, nadat ze in de woensdagavond gewonnen bekerwedstrijd tegen AZ geblesseerd uitvielen. Dat bevestigde trainer Arne Slot na afloop.

Slot bevestigt: Trauner en Timber missen Sparta en Roma
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
AZ
AZ

Trauner liet zich in de eerste helft vervangen met een hamstringprobleem, Timber werd aan het eind per brancard afgevoerd. 'Timber heeft een zware hersenschudding, dat is de verwachting. Hij is bij kennis, maar hij weet op dit moment niet waar hij is. Da's niet fijn. Hij zal Sparta en Roma niet halen. Trauner ook niet. Het schoot in zijn hamstring, dat duurt dan langer dan een week', aldus Slot bij ESPN.

Ook werd hij nog eens gevraagd naar zijn spits Santiago Giménez, die zijn doelpunteninstict zoekt. Slot verdedigde de Mexicaan. 'Ik geef spelers vaak langere tijd de kans. Zondag vond ik niet dat hij de juiste energie in het druk zetten had, nu wél. Ik vond hem veel energieker, balvaster, beter in de duels. Hij was veel lastiger om te bespelen, al heeft hij geen goal gemaakt. We hebben nu ook vier topwedstrijden op rij gespeeld, dat is ook moeilijker scoren.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Meer G. Trauner
Meer over G. Trauner
Meer Q. Timber
Meer over Q. Timber
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.