Slot begroet oude bekende: Feyenoord kondigt komst Til aan

Reacties

Guus Til is de eerste aanwinst van trainer Arne Slot bij Feyenoord. De middenvelder is zoals VI enkele weken geleden al meldde gepresenteerd door de Rotterdammers. Hij wordt voor een seizoen gehuurd van Spartak Moskou.

Slot begroet oude bekende: Feyenoord kondigt komst Til aan
© Pro Shots

Til (23) is een oude bekende van Slot, met wie hij samenwerkte bij AZ. Na een succesvol seizoen 2018/19 maakte de middenvelder een miljoenentransfer naar Spartak Moskou. In Rusland wist hij de hoge verwachtingen die met zijn prijskaartje meekwamen niet waar te maken.

Spartak verhuurde Til in het afgelopen seizoen aan SC Freiburg, waar de middenvelder niet verder kwam dan zeven wedstrijden in de Bundesliga. Bij Feyenoord hoopt hij nu zijn oude vorm terug te vinden. In totaal speelde hij 76 wedstrijden in de Eredivisie, waarin hij 23 keer scoorde. In de Russische hoofdstad heeft Til nog een contract tot medio 2024, Spartak Moskou meldt dat Til zijn verbintenis met een jaar verlengd heeft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.