Sinisterra passeert Pickford en zorgt voor primeur in de Premier League

Reacties

Luis Sinisterra heeft zijn eerste basisplaats in de Premier League bekroond met een doelpunt. De aanvaller van Leeds United maakte dinsdag tegen Everton zijn eerste competitietreffer, waarmee hij de eindstand op 1-1 bepaalde.

Sinisterra passeert Pickford en zorgt voor primeur in de Premier League
© Pro Shots
Leeds United
Leeds United
1 - 1
Everton
Everton

Sinisterra, die eerder deze zomer voor minimaal 25 miljoen euro overkwam van Feyenoord, was vorige week ook in het League Cup-duel met Barnsley trefzeker. De Colombiaan moest de laatste drie duels in de Premier League genoegen nemen met een invalbeurt, maar kreeg tegen Everton een kans in de basis. Sinisterra beloonde het vertrouwen van manager Jesse Marsch door tien minuten na rust de gelijkmaker voor zijn rekening te nemen.

Anthony Gordon had de bezoekers voor rust op voorsprong gezet, maar de doelpuntmaker zag Sinisterra de stand gelijk trekken. De 23-jarige aanvaller verraste Jordan Pickford met een schot in de korte hoek. De doelman van het Engelse elftal leek te rekenen op een krul in de verre hoek en stond aan de grond genageld (1-1). In het restant van de wedstrijd veranderde die tussenstand niet meer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.