Sinisterra belangrijk bij Leeds, Botman moet toch slot op de deur zijn

Reacties

De Premier League-teams hebben woensdagavond geen fout gemaakt in de tweede ronde van het League Cup-toernooi. Diverse Nederlanders kwamen in actie.

Sinisterra belangrijk bij Leeds, Botman moet toch slot op de deur zijn
© Pro Shots
Leeds United
Leeds United
3 - 1
Barnsley
Barnsley

Voor Luis Sinisterra werd het een mooi basisdebuut. Niet alleen opende hij de score met een knap schot van afstand, tien minuten daarna stond hij aan de basis van de 0-2. Sinisterra werd onderuitgehaald in het strafschopgebied, waardoor teamgenoot Mateusz Klich van elf meter aan mocht leggen. Sinisterra werd na een uur naar de kant gehaald, Crysencio Summerville mocht wel blijven staan. Op dat moment stond het 3-1 op Elland Road, Mads Andersen scoorde namens Barnsley en Klich tilde de marge weer naar twee.

Forest Green Rovers
Forest Green Rovers
0 - 3
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion

Jan Paul van Hecke is hard op weg naar Sunderland, maar speelde woensdagavond nog als basisspeler de bekerwedstrijd tegen Forest Green Rovers. Zonder landgenoot Joël Veltman hield Brighton de nul, via Deniz Undav, Steven Alzate en Evan Ferguson werd er simpel gewonnen. Van Hecke, die nog geel kreeg in de wedstrijd, bleef het hele duel staan.

Tranmere Rovers
Tranmere Rovers
1 - 2
Newcastle United
Newcastle United

Manager Eddie Howe hoopte Sven Botman niet nodig te hebben in dit duel, maar hij had de defensieve kracht toch nodig als slot op de deur. Newcastle United had het immers niet makkelijk tegen vierdeklasser Tranmere Rovers. Elliott Nevitt zette de thuisclub verrassend op voorsprong, waarna Jamaal Lascelles voor rust de 1-1 maakte. Na de 1-2 van Chris Wood werd Botman ingebracht, waarna Newcastle niets meer weggaf.

Overige uitslag


Wo 24 aug. 2022

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.