Silberbauer spreekt wens uit voor kwartfinale en looft vechtlust Utrecht

Reacties

FC Utrecht is kwartfinalist in de beker. Trainer Michael Silberbauer ging na afloop in op de vechtlust van zijn team en keek al even vooruit naar de loting.

Silberbauer spreekt wens uit voor kwartfinale en looft vechtlust Utrecht
© Pro Shots
AZ
AZ
nv
1 - 2
FC Utrecht
FC Utrecht

FC Utrecht kwam twee keer op voorsprong in Alkmaar. De tweede keer - in verlenging - bleek genoeg om door te stoten naar de laatste acht. 'De kalmte, de vechtlust en de mentaliteit waren uitstekend', loofde Silberbauer zijn team na afloop voor de camera van ESPN, dat hem ook vroeg naar een wens voor de loting voor de kwartfinales. 'Een thuiswedstrijd zou geweldig zijn.'

'We bleven vechten voor onze kansen tegen een uitstekend team', toonde de Deen zijn respect voor de tegenstander, waartegen in de Eredivisie nog met 5-5 gelijk werd gespeeld. 'AZ is goed aan de bal, dat zijn ze altijd. Doelpunten veranderen het momentum, dat doelpunt gaf ons een boost', vertelde Silberbauer over de 0-1 van Nick Viergever, die veel weghad van een voorzet.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Hidde ter Avest was na afloop ook nog onderwerp van discussie. De verdediger verliet het veld, kwam weer terug en ging uiteindelijk toch weer geblesseerd ervanaf. 'Hij had alle tests gedaan en Hidde zei dat hij oké was. Maar zodra hij aangaf dat er iets niet klopte, haalden we hem er weer af.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.