Sierhuis in tranen: vrees voor flinke blessure

Reacties

Kaj Sierhuis was vrijdagavond de maker van het enige doelpunt in het duel met FC Utrecht, maar de spits van Heracles Almelo eindigde het duel toch in tranen. De vrees voor een flinke knieblessure is groot.

Sierhuis in tranen: vrees voor flinke blessure
© Pro Shots
Heracles Almelo
Heracles Almelo
1 - 0
FC Utrecht
FC Utrecht

Terwijl in het stadion werd omgeroepen dat Sierhuis tijdens de 1-0 zege door het publiek was verkozen tot Man of the Match, verstapte de aanvaller zich in een duel. Direct was er de vrees voor een ernstige knieblessure.

Sierhuis moest ondersteund worden bij het verlaten van het veld en leek zelf flink geschrokken. Enkele minuten later werd er afgefloten, bleek hij de matchwinner, maar was hij toch in tranen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er inderdaad sprake is van een ernstige blessure.

Sierhuis maakte tegen FC Utrecht zijn vijfde doelpunt van dit seizoen. Daar had hij achttien duels voor nodig. Heracles huurt de aanvaller dit seizoen van Stade Reims, waar hij nog tot medio 2024 vastligt. De Fransen plukten de spits in januari 2020 weg bij Ajax, dat hem eerder al aan FC Groningen had verhuurd.

Scan
Bij ESPN gaf Sierhuis uitleg over het akelige moment. 'Ik voelde m'n knie heen en weer schieten en dan schrik je enorm. Dat is meestal een slecht teken. We hebben 'm net gecheckt; de knie is stabiel, maar er zit wel vocht in. Dus het heeft wel een tik gehad. Je kunt nu niets uitsluiten, we moeten morgen afwachten. De reactie zal belangrijk zijn, morgen moeten we misschien een scan maken. Ik hoop dat het meevalt, maar ergens in mijn achterhoofd vrees ik wel.'

Spelersprofiel

K. Sierhuis


Geboortedatum:
27 april 1998
Leeftijd:
25
Geboorteplaats:
Athína
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
83 kg
Huidige club:
Fortuna Sittard
Nationaal team:
Netherlands Under 23
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Meer FC Utrecht
Meer over FC Utrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.