Sibon treurt: 'Ik heb zes ballen gehad, mooi voor later'

De anders zo spraakzame Gerald Sibon wist zich even geen raad na de 3-1 nederlaag die SC Heerenveen donderdag op eigen veld leed tegen AC Milan.

Sibon treurt: 'Ik heb zes ballen gehad, mooi voor later'

'Ik weet niet wat ik zeggen moet, ik heb zes, zeven ballen gehad. Meer niet', krabde de lange spits zich teleurgesteld achter zijn oren. 'Het is mooi een keer mee te maken, maar dat is voor later. Ik weet niet wat ik er van zeggen moet', klonk ook het respect voor de klasse van Milan door in de woorden van Sibon.

Heerenveen was uitgelopen voor de ontmoeting met Milan, maar al na 24 minuten keken de Friezen tegen een kansloze 2-0 achterstand aan. 'Het eerste kwartier deden we het goed tot die eerste goal. Daarna kregen we het lastig. Het is wel een paar stapjes hoger dan Ajax', wees Sibon naar de 5-2 zege die zijn ploeg onlangs boekte op de Amsterdammers.

'Ons spel is dat ik ook in het spel betrokken word en dat is vandaag niet gelukt. Emerson en Gennaro Gattuso zorgden ervoor dat ik de bal niet kreeg', gaf Sibon een van de oorzaken van de nederlaag aan. 'Iedereen leefde er zo naar toe. Het was een happening. En dat was het dan', besloot hij berustend voor de camera van de NOS.

Bekijk hier al onze video's