Sevilla morst punten bij laagvlieger Real Valladolid

In de Primera División heeft Sevilla in de strijd om de vierde plaats dure punten laten liggen. De ploeg van trainer Antonio Álvarez verloor met 2-1 van laagvlieger Real Valladolid.

Op de nederlaag van de Rojiblancos was weinig af te dingen. Door een doelpunt vlak voor rust (van Diego Costa da Silva) en eentje vlak na de thee (van Manucho) nam de zieltogende thuisploeg een terechte 2-0 voorsprong.

Het duurde tot tien minuten voor het einde tot Sevilla iets terug deed. Juan Torres Ruiz, ofwel Cala, maakte de aansluitingstreffer. Daar bleef het bij, waardoor Sevilla dure punten laat liggen in de strijd om plaats vier.

De ploeg heeft nu evenveel punten (51) als nummer vier Real Mallorca, dat nog een duel in te halen heeft. Plaats vier geeft recht op deelname aan de voorrondes van de Champions League.