Sevilla loopt alvast vooruit op vertrek Ocampos naar Ajax

Reacties

Sevilla heeft de komst van Adnan Januzaj bevestigd. De Belg heeft een vierjarig contract getekend en kan gezien worden als de opvolger van Lucas Ocampos, die voor een vertrek naar Ajax staat.

Sevilla loopt alvast vooruit op vertrek Ocampos naar Ajax
© Pro Shots

Januzaj (27) speelde de afgelopen vijf jaar voor Real Sociedad en was sinds zijn zomerse vertrek uit Baskenland transfervrij. Dinsdag werd al bekend dat Sevilla de vleugelspeler graag wilde hebben. Dan moest Ocampos echter wel ruimte maken in de kleedkamer.

Ajax en Sevilla bereikten dinsdag een akkoord over een transfersom voor Ocampos, maar de Raad van Commissarissen van de Amsterdammers blokkeerde de deal. Januzaj moest daardoor in de wachtkamer plaatsnemen. Woensdag werden Ajax en Sevilla het eens over een huurdeal voor Ocampos. Er wordt nu hard gewerkt aan het in orde maken van al het papierwerk.

Sevilla gaat ervan uit dat alles goed komt, getuige de komst van Januzaj. De voormalig speler van onder meer Manchester United hoopt zich bij de Champions League-deelnemer in de Belgische WK-selectie te kunnen spelen. Januzaj heeft tot dusver vijftien interlands achter zijn naam staan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.