Sevilla laat Idrissi en Gudelj vanwege UEFA-regels uit CL-selectie

Reacties

Oussama Idrissi en Nemanja Gudelj moeten dit seizoen toekijken in de Champions League. Sevilla heeft de twee voormalige Eredivisie-krachten buiten de Europese selectie gelaten.

Sevilla laat Idrissi en Gudelj vanwege UEFA-regels uit CL-selectie
© Pro Shots

Idrissi en Gudelj ontbreken vanwege de UEFA-regels, zo laat Sevilla weten. De Spaanse club refereert daarbij aan het minimale aantal spelers dat van eigen bodem moet zijn. Omdat het aantal van vier niet haalbaar is voor Sevilla is de Champions League-selectie beperkt tot 22 in plaats van de mogelijke 25 namen.

Sevilla speelt in de groepsfase tegen VfL Wolfsburg, RB Salzburg en Lille. Karim Rekik is wel opgenomen in de CL-selectie.

Meer clubs hebben hun CL-selecties bekend gemaakt. Stefan de Vrij en Denzel Dumfries maken deel uit van die van Internazionale, dat Christian Eriksen erbuiten heeft gelaten. De Deense international heeft na zijn hartproblemen tijdens het EK nog geen groen licht gekregen weer in actie te komen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.