Sevilla heeft aan punt genoeg voor knock-outfase

VfB Stuttgart wist op bezoek bij Sevilla de Spanjaarden knap op een gelijkspel te houden. Ook het duel tussen Unirea Urziceni en Glasgow Rangers eindigde in een remise.

Sevilla-VfB Stuttgart 1-1De Andalusiërs hadden de eerste drie wedstrijden gewonnen en konden aan een gelijkspel genoeg hebben om de knock-outfase te bereiken. Het duel tussen Unirea Urziceni en Glasgow Rangers zou dan ook in een remise moeten eindigen. Na een klein kwartier opende Jesús Navas de score namens de thuisploeg op aangeven van Luís Fabiano. Sevilla kreeg nog enkele goede kansen op de 2-0, maar Zdravko Kuzmanovic bezorgde Stuttgart tien minuten voor tijd nog een gelijkspel.

Unirea Urziceni-Glasgow Rangers 1-1Lee McCulloch leek zich twaalf minuten voor tijd tot matchwinner te kronen toen hij de bezoekers op een 1-0 voorsprong zette, maar Glasgow Rangers gaf de overwinning in de slotfase alsnog weg. In de 88ste minuut bezorgde Marius Onofras de thuisclub een gelijkspel, waardoor de ploeg uit Roemenië nog altijd kansrijk blijft voor plaatsing voor de volgende ronde.

Doordat beide wedstrijden eindigden in een gelijkspel veranderde er niets aan de stand. Sevilla blijft koploper en plaatste zich voor de volgende ronde, nu met tien punten uit vier wedstrijden. Unirea Urziceni bezet de tweede plaats met vijf punten, terwijl VfB Stuttgart (drie punten) en Glasgow Rangers (twee punten) respectievelijk derde en vierde staan in Groep G.