Seuntjens na enorme misser: 'Daar zijn geen excuses voor'

Reacties

Ralf Seuntjens baalde na afloop van het duel met ADO Den Haag als een stekker. De middenvelder miste in de absolute slotfase een enorme kans, wat de zege voor zijn VVV-Venlo had kunnen betekenen (1-1).

Seuntjens na enorme misser: 'Daar zijn geen excuses voor'

VVV-Venlo liet enkele enorme kansen onbenut na de openingstreffer van Bjørn Johnsen in Den Haag en leek daardoor onderuit te gaan, maar kort voor tijd redde invaller Johnatan Opoku toch nog een punt voor zijn ploeg. De grootste kans kwam in extremis op naam van Seuntjens, die op aangeven van Romeo Castelen oog in oog met Robert Zwinkels op de doelman schoot.

'Ik ben boos op mezelf', vertelde de spelmaker aan FOX Sports. 'Die laatste kans moet erin en dan ga je met de drie punten naar huis. Ik wil hard in de hoek schieten, maar hij had laag over de grond gemoeten. Deze moest er gewoon in, daar zijn geen excuses voor. Als je die laatste kansen ziet, had je wel moeten winnen. Dan ga je met een zuur gevoel de bus in.'

Blij
Trainer van de tegenpartij, Fons Groenendijk, haalde na afloop opgelucht adem. 'We hebben één van onze mindere wedstrijden gespeeld. De gelijkmaker valt laat, maar we moeten blij zijn met het punt, want je kan hem ook nog verliezen', zo blikte de oefenmeester terug op de gemiste kans van Seuntjens. Verdediger Tom Beugelsdijk sloot zich bij zijn trainer aan. 'We lieten elkaar zakken. Het enige positieve is dat je bijna veilig bent, maar ik had de zege graag over de streep getrokken.'

Door de puntendeling komt ADO op 27 punten uit negentien duels, wat resulteert in een achtste plek. De Limburgers vinden zichzelf terug op de tiende plaats met vier punten minder dan de Hagenaars.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.