Seuntjens emotioneel over broer Ralf: 'Het ziet er niet positief uit'

Reacties

Fortuna Sittard beleefde een week waarin de emoties alle kanten op gingen. Zondag volgde de ontlading toen op bezoek bij NEC handhaving werd veiliggesteld. Doelpuntenmaker Zian Flemming stond stil bij de situatie van Ralf Seuntjens, bij wie een tumor werd ontdekt. Ploeggenoot Mats Seuntjens vertelde na afloop dat de situatie van zijn broer niet positief is.

Seuntjens emotioneel over broer Ralf: 'Het ziet er niet positief uit'
N.E.C.
N.E.C.
0 - 1
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

'Ik ben overmand door emoties', zei Mats Seuntjens tegen ESPN. 'Deze week kregen we slecht nieuws over Ralf, woensdag speelde ik niet en vandaag wisten we wat we moesten doen. Mijn held staat nu naast me, naast mijn andere held die thuis zit', zei Seuntjens over ploeggenoot Flemming en zijn broer Ralf. Met Ralf gaat het niet goed, vertelde Mats.

'Het enige dat ik kan zeggen, is dat het er op dit moment niet positief uit ziet. Maar Ralf is sterk, dat weet iedereen. Eigenlijk moeten we ons nergens zorgen over maken, maar het is niet positief. Hij heeft een vervolgonderzoek gehad in Nederland en daaruit kwamen meerdere dingen naar voren. Ze zijn meteen begonnen met de behandeling. Ik weet ook niet of ik het allemaal goed uitleg, maar het ziet er niet goed uit.'

Flemming stak de broers Seuntjens een hart onder de riem door na zijn goal tegen NEC naar de naam achterop het shirt van Mats te wijzen. 'Ik had het van tevoren al bedacht, maar Mats wist het niet. Ik ken Ralf niet persoonlijk, maar Mats ken ik heel goed. Dit gun je niemand. Het helpt geen reet, maar ik wilde toch een steuntje in de rug geven. We hebben een heftige week gehad. Eerder verloor Jordan Botaka zijn beste vriend met Jody Lukoki en de vader van Ivo Pinto is veel te vroeg overleden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een paar dagen later volgde het nieuws over Ralf Seuntjens. De actie van Flemming deed Mats goed. 'Het voelt fijn. Zian is een goede vriend van mij.' In een week vol emoties wachtte Fortuna nog een heldenonthaal in Sittard. 'Ik ga ervan uit dat het plein in de stad helemaal vol staat', besloot Flemming.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.