Servische lofzang over Vlahovic : 'Hij is beter dan Haaland'

Reacties

Dusan Vlahovic gaat volgens de voorzitter van de Servische voetbalbond Nenan Bjekovic mogelijk een mooiere toekomst tegemoet dan generatiegenoot Erling Haaland. De spits van Juventus is volgens zijn landgenoot 'completer' dan Haaland.

Servische lofzang over Vlahovic : 'Hij is beter dan Haaland'
© Pro Shots

Vlahovic (22) verliet Fiorentina in januari voor ruim tachtig miljoen euro voor Juventus en Haaland (21) maakte deze zomer de overstap van Borussia Dortmund naar Manchester City. The Citizens betaalden zo'n 75 miljoen euro voor de Noor.

Volgens Bjekovic is Servië, actief op het WK in Qatar, dolgelukkig met de ontwikkeling van Vlahovic. 'Hij is beter en completer dan Haaland', verklaarde Bjekovic tegenover Tuttosport. 'Haaland heeft verwoestende kracht, maar Dusan doet niet onder voor hem: er is ook heel weinig verschil in lengte.'

'Vlahovic heeft alleen nog veel meer variatie in zijn spel. Maar City en Juventus betaalden min of meer hetzelfde bedrag, inclusief bonussen', zei de voorzitter van de Servische bond. Vlahovic was in veertien interlands goed voor zeven goals. Voor Haaland staat de teller na 21 interlands voor Noorwegen op liefst twintig treffers. Vlahovic scoorde vorig seizoen 29 keer in 45 officiële wedstrijden voor Fiorentina en Juventus. Haaland kwam, mede door blessures, tot 27 goals in 29 officiële optredens voor Dortmund.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.