Senesi weet uit eigen ervaring wat Feyenoord met Pratto haalt

Reacties

Lucas Pratto staat aan de vooravond van een avontuur bij Feyenoord. Marcos Senesi (23) weet welke kwaliteiten zijn landgenoot naar Rotterdam meeneemt.

Senesi weet uit eigen ervaring wat Feyenoord met Pratto haalt
© Pro Shots

Pratto (32) gaat op huurbasis River Plate verruilen voor Feyenoord in de hoop in Rotterdam de speeltijd te krijgen die hem in zijn eigen land niet gegeven is. Senesi weet uit zijn jaren bij San Lorenzo wat de vijfvoudig Argentijns international kan brengen.

'Ik denk dat Pratto een van mijn moeilijkste tegenstanders was', vertelde Senesi eerder in het Argentijnse Olé, nog niet wetende dat de spits in 2021 zijn ploeggenoot zou gaan worden. 'Naast zijn ervaring is hij heel beweeglijk en in een team als dat van River Plate erg gevaarlijk.'

Bij River Plate staat Pratto op een zijspoor. In de afgelopen drie seizoenen van de Argentijnse Superliga maakte hij in totaal zeven treffers in 51 wedstrijden. Namens Vélez Sarsfield was de spits tussen 2012 en 2015 in 123 wedstrijden nog veertig keer trefzeker. Daarna toog Pratto naar Brazilië, waar hij de kleuren van eerst Atlético Mineiro en later São Paulo verdedigde, om begin 2018 neer te strijken bij River Plate. Zijn laatste officiële duel speelde Pratto op 13 december, een duel met Argentinos Juniors in de Copa Diego Maradona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.