Selectie FC Twente verder uitgedund na nieuwe tegenslag

Reacties

In aanloop naar het nieuwe seizoen heeft FC Twente een nieuwe tegenvaller te verwerken gekregen. Dylan George staat voorlopig aan de kant. De twintigjarige vleugelspits moet een operatie ondergaan aan de meniscus in zijn linkerknie. Zo wordt de krappe selectie van de club uit de Keuken Kampioen Divisie nog verder uitgedund.

Selectie FC Twente verder uitgedund na nieuwe tegenslag

Twente heeft vanwege de financiële situatie nog weinig kunnen uitrichten op de transfermarkt en dat is te zien aan de selectie, die voor een groot deel is aangevuld met jeugdspelers. Na hulp van de gemeente en investeerders kunnen de Tukkers die selectie versterken.

'Die jonge jongens hebben naar de toekomst absoluut potentie en het is goed dat we ze van dichtbij aan het werk hebben gezien', schetste trainer Marino Pusic eerder in VI. 'Maar qua ervaring en kwaliteit is het nog ver van het niveau dat we nastreven.'

Door de blessure van George is er op de vleugel nog minder keuze voor Pusic. De van een blessure herstellende Oussama Assaidi deed in de voorbereiding nog niet mee. Naast Alexander Laukart komen jeugdspelers Ryan Trotman, Rashaan Fernandes en Tim van Schepop voorlopig in aanmerking voor een basisplek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.