Seizoensfinale in gevaar voor Godín door spierblessure

Reacties

Atlético Madrid-verdediger Diego Godín heeft een spierkwetsuur overgehouden aan de uitwedstrijd tegen Athletic de Bilbao (0-1 winst). De Uruguayaan kampt met klachten aan zijn rechterdijbeen.

Seizoensfinale in gevaar voor Godín door spierblessure

De blessure zal trainer Diego Simeone grote zorgen baren. De dertigjarige centrumverdediger fungeert in de minst gepasseerde defensie van de Primera División als steunpilaar. Centrumverdediger José Giménez is weer terug na een achillespeesblessure. Stefan Savic en Lucas Hernández behoren ook tot de keuzemogelijkheden van El Cholo.

Voor Atlético breken cruciale weken aan. In de competitie beschikken de Madrilenen met nog vier speelronden te gaan over evenveel punten als koploper Barcelona. Het onderling resultaat is echter in het voordeel van de Catalanen. Woensdag speelt Atlético de heenwedstrijd in de halve finale van de Champions League tegen Bayern München. Atlético zegt nog niet te weten wanneer Godín terug is, maar volgens Spaanse media mist de verdediger de eerste confrontatie met de Duitse kampioen. De mandekker is in ieder geval niet inzetbaar bij het thuisduel met Málaga (zaterdag, aftrap 18.15 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.