Seizoen Kimpembe voorbij: PSG-verdediger in tranen van het veld

Reacties

Voor Presnel Kimpembe eindigde de topper tussen Olympique Marseille en Paris Saint-Germain (0-3) zondag al binnen het kwartier. De verdediger van PSG ging zonder bal in de buurt ineens naar de grond en wees meteen naar zijn achillespees.

Seizoen Kimpembe voorbij: PSG-verdediger in tranen van het veld
© Pro Shots
Olympique Marseille
Olympique Marseille
0 - 3
PSG
PSG

In de openingsfase van Le Classique ging Kimpembe uit het niets naar het gras. Nuno Tavares miste vervolgens een oplegde kans, maar de aandacht ging meteen uit naar de verdediger van PSG. Kimpembe bleef op zijn buik op het veld liggen, waarna de hulpdiensten het veld op sprintten.

Gevreesd wordt dat Kimpembe opnieuw zijn achillespees heeft gescheurd. Trainer Christophe Galtier bevestigde na afloop bij Amazon dat het seizoen van de verdediger erop zit. 'Helaas is Kimpembe geblesseerd geraakt en de rest van het seizoen niet meer inzetbaar. Hij heeft veel pijn aan zijn achillespees en het is behoorlijk ernstig.' Kort na die uitspraken bevestigde PSG de diagnose en werd duidelijk dat het seizoen van de verdediger erop zit. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.