Scorende Janssen geroerd door massale bijval

Reacties

Vincent Janssen stond na afloop van Tottenham Hotspur - Millwall (6-0) in het middelpunt, nadat hij maanden van droogte eindelijk zijn eerste velddoelpunt had gescoord. De steunbetuigingen van fans en ploeggenoten raakten de spits.

Scorende Janssen geroerd door massale bijval

Invaller Janssen maakte in de 79ste minuut van het bekerduel zijn eerste velddoelpunt voor Spurs sinds zijn overgang vanaf AZ afgelopen zomer. Hij had in diverse competities al wel vier keer gescoord, maar dat was telkens vanaf de penaltystip geweest. Spelers en supporters van Tottenham beseften daardoor direct de persoonlijke waarde van Janssens goal. De 22-jarige spits werd direct gefeliciteerd door al zijn ploegmaten (zie foto) en vanaf de tribunes werd de naam van de frontman gescandeerd.

'Dat betekende heel veel voor me', reageert Janssen op de clubsite. 'Het is mooi dat iedereen zo met me meeleefde en blij voor mij was. Ik heb er hard voor gewerkt en vandaag ging de bal er eindelijk in. De reacties van de fans en van mijn ploeggenoten deden me goed.'

Janssen erkende dat hij het de afgelopen periode moeilijk gehad heeft. 'Het is zwaar geweest voor me, maar dat is voetbal. Ik ben keihard blijven werken en hoop de kansen te pakken die ik krijg.' Die kansen zullen er de komende weken mogelijk veel meer komen, want voor Harry Kane dreigt een langdurige absentie.

Pochettino
Manager Mauricio Pochettino stond na afloop ook stil bij het belangrijke moment voor Janssen. 'Hij heeft een heel zware tijd achter de rug, want als een spits niet scoort dan lijdt hij. De jongens wisten dat en daarom waren ze zo blij voor hem. Ik ben dat ook.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.