Scorende Dallinga beleeft droomdebuut in Ligue 1, assist Van den Boomen

Reacties

Thijs Dallinga beleeft een droomdebuut in het shirt van Toulouse. De van Excelsior overgenomen aanvaller maakte zondag al na twintig minuten zijn eerste doelpunt in de Ligue 1.

Scorende Dallinga beleeft droomdebuut in Ligue 1, assist Van den Boomen
© Pro Shots
Toulouse
Toulouse
1 - 1
Nice
Nice

Dallinga begon net als Branco van den Boomen en Stijn Spierings in de basis bij Toulouse, dat vorig seizoen promoveerde naar het hoogste niveau. Op aangeven van Van den Boomen opende Dallinga halverwege de eerste helft de score. De 22-jarige aanvaller was de ervaren Braziliaan Dante te snel af en promoveerde de indraaiende voorzet van zijn landgenoot tot doelpunt (1-0).

Dallinga verkaste deze zomer naar de Franse promovendus. De spits had zijn transfer te danken aan een topseizoen bij Excelsior. Met liefst 32 doelpunten had de Groninger een groot aandeel in de promotie van de Kralingers. Naast Dallinga, Van den Boomen en Spierings staan er in Toulouse overigens nog twee Nederlanders op het veld. Pablo Rosario en Calvin Stengs begonnen in de basis bij Nice.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.