Scoren vanaf eigen helft: voormalig PSV-doelman gelooft zijn ogen niet

Reacties

Vincent Müller zal de wedstrijd tegen SV Meppen van zaterdagmiddag (0-3 winst) niet gauw vergeten. De voormalig doelman van PSV maakte het allereerste doelpunt in zijn carrière.

Scoren vanaf eigen helft: voormalig PSV-doelman gelooft zijn ogen niet
© Imago

Op eigen helft nam Müller een vrije trap namens MSV Duisburg. De bal stuiterde binnen het vijandelijke strafschopgebied en verraste collega-keeper Jonas Kersken volledig. Kersken sprong en strekte zich nog wel uit, maar kon de 0-2 niet meer voorkomen.

'Het was verwarrend. Ik dacht: wat gebeurt er nu? Ik moet doelpunten tegenhouden en nu scoor ik zélf?', aldus Müller tegenover Magenta. 'Het was niet eens mijn beste bal, want ik trapte veel te ver. Toen de bal over de keeper vloog, dacht ik: wat gebeurt er nu? Toen renden de jongens op mij af. Ik had twee minuten nodig om te realiseren dat ik gescoord had.'

De 21-jarige Müller komt uit de jeugdopleiding van 1. FC Köln en via Würzburger Kickers kwam hij in de zomer van 2020 bij PSV terecht. De Duitser keepte echter nooit een wedstrijd in het eerste elftal. In juni werd bekend dat Müller zou terugkeren naar Duitsland, naar Duisburg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.