'Schuurs op weg naar toptransfer en neemt afscheid van ploeggenoten'

Reacties

Het jaar in de Serie A heeft Perr Schuurs geen windeieren gelegd. De centrale verdediger maakte indruk bij Torino. Zijn tijdperk bij de middenmoter lijkt bij een seizoen te blijven.

'Schuurs op weg naar toptransfer en neemt afscheid van ploeggenoten'
© Pro Shots

Volgens Tuttosport zou een transfer van Schuurs een kwestie van tijd zijn. De Limburgse verdediger siert de cover met het bijschrift dat een afscheid nabij is. Vorig jaar werd Schuurs nog overgenomen van Ajax, maar hij zou nu al afscheid genomen hebben van zijn ploeggenoten en de werknemers van de club, meldt het gerenommeerde medium.

Bij de start van de voorbereiding was de verdediger weliswaar aanwezig, maar dus niet om deel te nemen aan de groepsactiviteiten. Schuurs gaat ook niet mee op trainingskamp met Torino. Daardoor lijkt de weg naar de uitgang aanstaande.

Een stap naar de Premier League lijkt een kwestie van tijd. West Ham United, Crystal Palace en Liverpool toonden zich de afgelopen maanden geïnteresseerd in Schuurs. Daardoor heeft Torino die clubs tegen elkaar op laten bieden. Volgens Tuttosport wacht een inkomende transfersom van liefst veertig miljoen euro. Liverpool heeft volgens de krant de beste papieren om de oud-Ajacied te strikken.

In Italië wordt Schuurs geprezen om de wijze waarop hij afscheid nam van de mensen bij Torino. De Limburger zou zich niet eens hebben moeten melden, maar stond er zelf op om iedereen persoonlijk vaarwel te zeggen. Klaar voor zijn droomtransfer, een jaar nadat Torino ongeveer tien miljoen euro naar Ajax overmaakte.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.