Schuurs maakt in San Siro zijn eerste goal in de Serie A

Perr Schuurs heeft zaterdag zijn eerste competitiedoelpunt voor Torino gemaakt. In San Siro zorgde de verdediger met een heuse spitsengoal voor de gelijkmaker tegen AC Milan: 1-1.

© Ziggo Sport
AC Milan
AC Milan
4 - 1
Torino
Torino

Kort na de openingstreffer van Christian Pulisic herstelde Schuurs een kleine tien minuten voor rust het evenwicht in de score. Pietro Pellegri bracht de bal in het strafschopgebied, waar Schuurs met een knap schot uit de draai wist te scoren.

Voor Schuurs betekende het zijn tweede doelpunt voor Torino en zijn eerste in de Serie A. Vorig seizoen scoorde de Limburger een keer in het Coppa Italia-toernooi.

Op het moment van plaatsen leidt Milan overigens alweer, dankzij een benutte strafschop van Olivier Giroud: 2-1. Volg het restant van de wedstrijd via VI Live: