Schuurs helpt een handje: Roma reist met goed gevoel naar Rotterdam

Reacties

AS Roma is de generale repetitie voor het Europa League-duel met Feyenoord zonder kleerscheuren doorgekomen. Een ongelukkige handsbal van Perr Schuurs deed Torino zaterdag de das om (0-1).

Schuurs helpt een handje: Roma reist met goed gevoel naar Rotterdam
© Pro Shots
Torino
Torino
0 - 1
AS Roma
AS Roma

De wedstrijd was nog geen tien minuten oud, toen Schuurs zich voor een schot van Nicola Zalewski gooide. De verdediger van Torino keerde de inzet echter met zijn arm, waarna de bal op de stip ging. Paulo Dybala nam zijn verantwoordelijkheid en opende de score. De Argentijnse vedette schoot de bal door het midden en daar had doelman Vanja Milinkovic-Savic niet op gerekend (0-1).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De vroege voorsprong was precies waarnaar José Mourinho op zoek was, want dat betekende dat Roma kon inzakken en vanuit de organisatie kon hopen op een snelle uitbraak. Die kwamen er ook een aantal, maar het lukte de bezoekers niet de score op te vijzelen. Aan de andere kant slaagde Torino er niet meer in om Roma, waar Georginio Wijnaldum de hele wedstrijd speelde, pijn te doen.

Roma staat donderdag in de kwartfinale van de Europa League oog in oog met Feyenoord. Dat is een reprise van de onderlinge ontmoeting van vorig jaar. Toen legde Roma in Tirana ten koste van Feyenoord beslag op de Conference League. De return is een week later. Op donderdag 20 april wordt in Stadio Olimpico beslist wie zich bij de laatste vier schaart.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.