Schreuder neemt afscheid van fans, eigenaar nieuwe club geeft tekst en uitleg

Reacties

Dick Schreuder heeft de supporters van PEC Zwolle in een afscheidsbericht vaarwel gezegd. De Barnevelder heeft woensdag voor vier jaar getekend bij CD Castellón in Spanje.

Schreuder neemt afscheid van fans, eigenaar nieuwe club geeft tekst en uitleg
© Pro Shots

Schreuder nam het stokje van Art Langeler over in het seizoen 2021/22 en wist het afgelopen seizoen promotie af te dwingen met PEC. Nu zit het erop en is Spanje zijn nieuwe bestemming. 'Wat een geweldige tijd heb ik gehad bij PEC Zwolle en wat is de tijd snel gegaan. Ik en mijn familie en vrienden zullen de wedstrijden missen', schrijft Schreuder.

'Alle mensen in en om de club, bedankt dat jullie er elke dag voor mij waren. En een speciale dank aan alle supporters die er in goede en slechte tijden waren. Als laatste de staf en spelers: wat hebben die mij geholpen en mij gemaakt tot de trainer en mens die ik nu ben. Het is tijd voor een nieuw avontuur. Succes en bedankt!', vervolgt hij.

Schreuder werd woensdag voorgesteld als nieuwe trainer van Castellón. Eigenaar Bob Voulgaris gaf toe al langer contact met zijn nieuwe trainer te hebben. 'We hebben in januari al met elkaar gesproken, maar toen kwam het nog niet van een samenwerking. Deels omdat hij nog iets wilde bereiken met zijn oude club, misschien deels omdat hij nog niet helemaal zeker van ons was, maar misschien ook omdat het een te grote cultuurshock zou zijn in de strijd om promotie. We hebben het safe gespeeld, maar misschien heb ik daar nu wel spijt van. We hebben nu een volledig trainingskamp om ons volledig voor te bereiden.'

Castellón komt uit op het derde niveau van Spanje en zet alles op alles om binnen zes jaar tijd in La Liga te spelen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.