Schreuder krijgt te maken met rechtsbackpuzzel tegen Napoli

Reacties

Door het wegvallen van Devyne Rensch moet Ajax-trainer Alfred Schreuder belangrijke keuzes maken voor de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Napoli. Schreuder bevestigde dat de blessure van Rensch niet ernstig in, maar kondigde ook aan dat zijn potentiële vervanger niet op en top fit is.

Schreuder krijgt te maken met rechtsbackpuzzel tegen Napoli
© Pro Shots
Napoli
Napoli
4 - 2
Ajax
Ajax

Bij het wegvallen van Rensch wordt er automatisch gekeken naar Jorge Sánchez, die deze zomer naar Amsterdam kwam. 'Dat Jorge Sánchez negentig minuten gaat spelen is onwaarschijnlijk', stelde Schreuder tijdens het persmoment voor de wedstrijd tegen Napoli. 'Hij heeft de laatste twee, drie dagen goed mee kunnen trainen, woensdagochtend beslissen we wat we met hem gaan doen.' Sánchez kampte met knieklachten en was er de afgelopen weken niet bij.

Door de resultaten staat Ajax er allesbehalve florissant voor in Groep A van de Champions League. Dat weet ook Schreuder. 'Je moet altijd geloof hebben, maar de realiteit is dat het lastig kan zijn. Maar op het moment dat we woensdag winnen, staan we er een stuk beter voor. Het geloof is er altijd bij ons.' Dat geldt volgens Schreuder ook voor zijn spelersgroep. 'Onzekerheden zie ik niet bij de spelers, maar iedere sportman wil zich revancheren.'

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep A UEFA Champions League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Napoli
6
5
0
1
20-6
+14
15
2
Liverpool
6
5
0
1
17-6
+11
15
3
Ajax
6
2
0
4
11-16
-5
6
4
Glasgow Rangers
6
0
0
6
2-22
-20
0
* Actueel tot en met 6 jun. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.