Schreuder juicht Oranje-oproep Lang toe: 'Hij is aan het vechten'

Reacties

Alfred Schreuder is blij dat Noa Lang in de komende interlandperiode weer voor zijn kans kan gaan bij het Nederlands elftal. De coach van Club Brugge stipte vrijdagmiddag aan dat de aanvaller een lastige periode achter de rug heeft, maar hij is blij met de vechtlust die zijn 22-jarige landgenoot toont.

Schreuder juicht Oranje-oproep Lang toe: 'Hij is aan het vechten'
© Pro Shots

Lang werd twee weken geleden in de uitwedstrijd tegen Seraing na iets meer dan een uur gewisseld door Schreuder en reageerde daar met misbaar op. De coach was daar niet van gediend en hield de jonge aanvaller in de vorige speelronde in de uitwedstrijd tegen KV Oostende buiten de basisploeg. Lang viel wel tien minuten in en oogde gretig.

Volgens Schreuder heeft de ex-Ajacied zich weer van zijn goede kant laten zien. 'Hij heeft een heel goed signaal afgegeven. Hij viel tegen Oostende in als spits en liep prima tussen de linies', aldus Schreuder tegenover Het Nieuwsblad. De trainer wilde nog niet prijsgeven of Lang zondag ook start tegen RC Genk: 'De concurrentie is natuurlijk groot en dat houdt de groep scherp bij ons. Maar ik wil het geen dilemma noemen.'

Vlak voor het persmoment werd bekend dat Lang door bondscoach Louis van Gaal geselecteerd is voor de komende interlandperiode. De kans om zich te laten zien in de oefenwedstrijden tegen Denemarken en Duitsland kan de buitenspeler weer een boost geven. 'Het is hartstikke goed dat hij erbij is. Noa komt uit een moeilijkere periode, maar je ziet dat hij aan het vechten is. En dat is goed', aldus Schreuder over de drievoudig international, die op 8 oktober vorig jaar in de uitwedstrijd tegen Letland debuteerde onder Van Gaal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.