Schorsing voor Stegeman, Sibum stopt

Reacties

Heracles Almelo-trainer John Stegeman mist de eerste competitiewedstrijd van het volgende seizoen. De coach van de Almeloërs ging akkoord met een schikkingsvoorstel van één duel schorsing naar aanleiding van zijn commentaar op de leiding in het play-off-duel met FC Utrecht.

Schorsing voor Stegeman, Sibum stopt

In het betreffende duel in de Domstad dwong Heracles Europees voetbal af. De 0-2 zege was na het 1-1 gelijkspel uit de thuiswedstrijd immers voldoende om ten koste van Utrecht het laatste Europese ticket te bemachtigen.

De KNVB verwijt Stegeman 'het bij herhaling te kennen geven het niet eens te zijn met een beslissing van de arbitrage'. De coach mag in de Europa League-voorrondeduels wel gewoon op de bank plaatsnemen.

Sibum
De club maakte tegelijkertijd met de melding van de schorsing ook bekend dat Bas Sibum een punt zet achter zijn loopbaan. De middenvelder kwam achtereenvolgens uit voor FC Emmen, FC Twente, Roda JC Kerkrade, NEC, Alemannia Aachen (Dui), Waasland-Beveren (Bel) voordat hij in het seizoen 2014/15 het zwartwit van Heracles verdedigde. Dit seizoen speelde hij niet.

Ook Coen Gortemaker speelt volgend seizoen niet meer voor Heracles. Hij vertrekt naar Achilles '29. Gonzalo Garcia, Rick Hemmink, Menno Heerkes en Gino Bosz vertrekken, maar van hen is de bestemming nog niet bekend. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.