Schmidt verrast met eerste basisplaats voor Vinícius

Reacties

PSV start donderdag met Armando Obispo en Carlos Vinícius tegen AS Monaco. Voor de Braziliaanse spits is het zijn eerste basisplek in Eindhovense dienst. Obispo mag starten omdat Olivier Boscagli zoals verwacht doorschuift naar het middenveld.

Schmidt verrast met eerste basisplaats voor Vinícius
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 2
Monaco
Monaco

Boscagli is de vervanger van Ibrahim Sangaré, die tegen Monaco een schorsing uitzit. Vooraf werd al verwacht dat trainer Roger Schmidt de Fransman naar voren zou schuiven. Boscagli vormt met Marco van Ginkel en Mario Götze het Eindhovense middenveld.

De grootste verrassing is de basisplaats voor Vinícius, die tot nu toe alleen mocht invallen bij PSV. Eran Zahavi werd in de punt van de aanval verwacht, maar Schmidt kiest dus voor Vinícius. Zahavi begint op de bank in de wedstrijd tegen Monaco, die om 21.00 uur begint.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Monaco
Bij Monaco start Myron Boadu samen met Kevin Volland in de aanval. Het is voor de Nederlander zijn eerste basisplek sinds eind september, toen hij tevens in de Europa League mocht beginnen. Toen stond hij tegen Real Sociedad in de basis en werd hij na een uur gewisseld door trainer Niko Kovac.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer AS Monaco
Meer over AS Monaco
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.