Schmidt rekent tegen Leicester en Ajax niet op Madueke

Reacties

De kans dat PSV donderdag tegen Leicester City een beroep kan doen op Noni Madueke lijkt klein. De twintigjarige aanvaller heeft zondag tijdens het duel met RKC Waalwijk een spierblessure opgelopen.

Schmidt rekent tegen Leicester en Ajax niet op Madueke
© Pro Shots
PSV
PSV
2 - 0
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk

Trainer Roger Schmidt rekent daardoor niet op hem voor de Conference League-return tegen Leicester en de bekerfinale tegen Ajax van volgende week zondag. Madueke kwam pas na 66 minuten in het veld voor Joey Veerman, maar verliet voor het einde van de wedstrijd het veld al nadat Schmidt al vijf keer had gewisseld.

Schmidt gaf na de wedstrijd tijdens de persconferentie aan dat Madueke er waarschijnlijk zeker een week uitligt. 'Ik ben geen dokter. We wachten op de diagnose. Noni had last van een spier. Als je dan uitvalt, is er iets aan de hand. Het zal niet zo zijn dat morgen blijkt dat het niks was. Noni heeft hard gewerkt en had er zin in. Waarschijnlijk is hij er de komende twee wedstrijden niet bij.'

Ook Olivier Boscagli viel geblesseerd uit na een overtreding op RKC-aanvaller Jens Odgaard. 'Hij was wat te laat. Hij kon niet meer bij de bal komen, maar ik denk niet dat het heel ernstig is', zei Schmidt over de verdediger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.